top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Türkiye'de 2000-2015 Yılları Arasında Popüler Olan Yabancı Çizgi Filmler

Türkiye'de 2000-2015 yılları arasında yayınlanan yabancı çizgi filmler, birçok çocuk ve genç izleyici için vazgeçilmez birer eğlence kaynağıydı. Bu yıllarda, televizyon kanalları tarafından yayınlanan birçok popüler yabancı çizgi film, Türkiye'deki izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Bu yazıda, Türkiye'de 2000-2015 yılları arasında yayınlanan popüler yabancı çizgi filmler hakkında konuşacağız ve bu çizgi filmlerin neden bu kadar popüler olduğunu inceleyeceğiz.


Tom ve Jerry

2006-2012 yılları arasında Türkiye'de yayınlanan Tom ve Jerry, klasik bir Amerikan çizgi filmidir. Tom ve Jerry, kedisi Tom ve fare Jerry arasındaki komik mücadeleleri anlatır.

Winx Club

2004-2014 yılları arasında Türkiye'de yayınlanan Winx Club, İtalyan yapımı bir çizgi filmdir. Winx Club, sihirli güçlere sahip bir grup genç kızın maceralarını anlatır.

Avatar: The Last Airbender

2005-2008 yılları arasında Türkiye'de yayınlanan Avatar: The Last Airbender, Amerikan yapımı bir çizgi filmdir. Avatar, dört elementin kontrol edilmesi ile ilgili bir dünya üzerinde geçen fantastik bir hikaye anlatır.

Dragon Ball Z

2001-2004 yılları arasında Türkiye'de yayınlanan Dragon Ball Z, Japon yapımı bir çizgi filmdir. Dragon Ball Z, Goku ve arkadaşlarının mücadelelerini anlatır.

Teenage Mutant Ninja Turtles

2003-2010 yılları arasında Türkiye'de yayınlanan Teenage Mutant Ninja Turtles, Amerikan yapımı bir çizgi filmdir. Ninja Kaplumbağalar, dört mutant kaplumbağanın New York'taki suçla mücadelelerini anlatır.

Power Rangers

2004-2011 yılları arasında Türkiye'de yayınlanan Power Rangers, Japon yapımı bir çizgi filmdir. Power Rangers, genç süper kahramanların güçlerini birleştirerek kötülükle mücadelesini anlatır.

Bunlar, 2000-2015 yılları arasında Türkiye'de yayınlanan popüler yabancı çizgi filmlerden sadece birkaçıdır. Bu çizgi filmler, birçok farklı konuda eğlenceli ve öğretici hikayeler anlatırlar ve Türkiye'deki izleyiciler tarafından çok sevilirler. Sizin hatırladığınız ve eklemek istedikleriniz varsa yorumlara yazabilirsiniz.

1.170 görüntüleme1 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

1 Comment

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Guest
Apr 11, 2023

başlama tarihlerinin tamamı yanlış

Like
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page