top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Vahşi Robot Türkçe dublajlı fragmanı yayınlandı!

DreamWorks Animation'ın yeni filmi Vahşi Robot'un Türkçe dublajlı birinci fragmanı izleyicilerle buluştu. Film, ıssız bir adada hayatta kalmaya çalışan ve adadaki hayvanlarla dostluk kuran bir robotun maceralarını anlatıyor.

Vahşi Robot Türkçe dublajlı fragman

Film, Peter Brown'ın aynı adlı çok satan romanından uyarlanmış. Roman, New York Times'ın en çok satanlar listesinde birinci sıraya yükselerek bir fenomen haline gelmişti. Romanın devam kitapları Vahşi Robot Kaçıyor ve The Wild Robot Protects de yayımlanmıştı.


Filmin senarist ve yönetmeni Chris Sanders, daha önce DreamWorks Animation'ın Ejderhanı Nasıl Eğitirsin, Crood'lar ve Disney'in Lilo & Stitch filmlerinin de yazarı ve yönetmeniydi. Filmin yapımcısı ise Jeff Hermann, DreamWorks Animation'ın Patron Bebek 2: Aile Şirketi ve Kung Fu Panda serisinin ortak yapımcısıydı.


Vahşi Robot, teknoloji ve doğa arasındaki ilişkiyi, canlı olmanın ve tüm canlılara bağlı olmanın anlamını sorgulayan, dokunaklı ve heyecan verici bir hikaye sunuyor. Film, yakında sinemalarda izleyiciyle buluşacak.


Filmin Türkçe dublajlı birinci fragmanı izle!


16 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page