top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

WandaVision devam dizisi Vision'a yeni Showrunner: Yayın tarihi belli oldu! Vision dizisi hakkında her şey

Vision dizisi, WandaVision’daki White Vision karakterine odaklanacak ve Marvel Studios tarafından geliştiriliyor. Dizi, Paul Bettany’nin başrolünde yer aldığı bir Disney+ yapımı olacak ve Terry Matalas bu dizinin showrunner’ı olarak görev yapacak.

Vision dizisi

Dizinin adı henüz kesinleşmedi, ancak geçici olarak Vision Quest olarak biliniyor. WandaVision’ın olaylarından sonra geçecek olan dizi, S.W.O.R.D.'un ölen Vision’ın bedenini, artık tamamen beyaz renkte olan, Scarlet Witch’in güçleriyle yeniden aktive etmesiyle başlayacak. WandaVision’ın finalinde, Wanda’nın “Hex Vision” adını verdiği versiyonu, anılarını White Vision’a aktardıktan sonra uçarak uzaklaşmıştı. Dizide, Vision karakteri “hayatta yeni amacını keşfederken” izleyiciye sunulacak.


Dizi, 2026 yılında yayınlanacak ve WandaVision’ın devam dizisi olarak MCU’nun ilk televizyon dizilerinden biri olacak. Başlangıçta Jac Schaeffer’ın baş yazar olarak bağlandığı dizi, sonradan projeden ayrıldı ve Terry Matalas’ın showrunner olarak atanmasıyla tekrar hayata döndüPaul Bettany, MCU’da Vision olarak geri döneceğini doğruladı ve dizinin İngiltere’de bu sonbahar çekimlere başlayacağı belirtildi.


Bu heyecan verici dizi, WandaVision’ın ardından MCU’nun ikinci spinoff dizisi olacak. İlk spinoff dizisi olan Agatha All Along, Kathryn Hahn’ın canlandırdığı Agatha Harkness karakterine odaklanacak ve 18 Eylül 2024 tarihinde Disney+ platformunda yayınlanacak.

27 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page