top of page

Warner Bros. Discovery BluTV'yi satın aldı! BluTV ne kadara satıldı? Fiyatlar değişecek mi?

Türkiye'nin en popüler dijital yayın platformlarından BluTV, dünya devi Warner Bros. Discovery'ye satıldı. Satışla ilgili T24'e konuşan BluTV CEO'su Umurcan Yazıcı, "Bu anlaşma, Türkiye'deki dijital yayıncılık sektörünün gelişimi için önemli bir adım. Warner Bros. Discovery'nin global deneyimi ve gücüyle BluTV'yi daha da büyütmeyi ve Türk izleyicilerine daha iyi bir içerik deneyimi sunmayı hedefliyoruz." dedi.

Warner Bros. Discovery BluTV'yi satın aldı!

Warner Bros. Discovery, Warner Bros., Discovery, CNN, HBO, Cartoon Network ve Turner gibi global markalara sahip bir medya devi. Şirket, geçtiğimiz yıl AT&T tarafından Discovery ile birleşmişti.


BluTV, 2014 yılında kuruldu ve kısa sürede Türkiye'nin en popüler dijital yayın platformlarından biri haline geldi. Platformda yerli ve yabancı diziler, filmler, belgeseller ve spor programları yer alıyor.


Satışla ilgili izleyicilerden gelen tepkiler olumlu oldu. İzleyiciler, BluTV'nin daha da büyüyeceği ve daha iyi içerikler sunacağı beklentisi içinde.


Daha önce %35'ini alan Warner Bros. yeni yapılan anlaşma ile BluTV'nin bütün hisselerini satın almış bulunuyor.


Peki, satışın izleyicilere yansımaları neler olacak?

Satıştan en önemli kazanç, BluTV'nin içerik portföyünün genişlemesi olacak. Warner Bros. Discovery'nin elinde çok sayıda global marka ve içerik var. Bu içeriklerin BluTV'ye gelmesi, izleyicilere daha geniş bir seçenek sunacak.


Ayrıca, satışın BluTV'nin finansal gücünü artırması bekleniyor. Bu da platformun daha fazla içerik yatırımı yapmasına ve yeni pazarlara açılmasına olanak sağlayacak.


Sonuç olarak, BluTV'nin Warner Bros. Discovery'ye satılması, Türkiye'deki dijital yayıncılık sektörünün gelişimi için önemli bir adım. Satış, izleyicilere daha geniş bir içerik seçeneği ve daha kaliteli bir yayın deneyimi sunacak.

41 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page