top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Wednesday 2. Sezon Kadrosu Açıklandı: Yeni Yüzler, Aynı Karanlık Komedi

Netflix’in gizem ve karanlık komedinin harmanlandığı hit serisi “Wednesday” ikinci sezonuyla ekranlara dönüyor. İlk sezonun ardından merakla beklenen yeni sezon, yepyeni karakterler ve sürpriz dönüşlerle hayranlarını heyecanlandırıyor.

Wednesday 2. Sezon Kadrosu

Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Jenna Ortega, Steve Buscemi, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, Joanna Lumley, Christopher Lloyd, Emma Myers, Joy Sunday, Hunter Doohan, Fred Armisen, Thandiwe Newton, Victor Dorobantu, Billie Piper, Haley Joel Osment, Heather Matarazzo, Georgie Farmer, Moosa Mostafa, Luyanda Unati Lewis-Nyawo, Isaac Ordonez, Evie Templeton, Owen Painter, Noah Taylor, Frances O'Connor, Joonas Suotamo, Jamie McShane ve daha pek çok ünlü isim yer alıyor.


Jenna Ortega, ikonik Wednesday Addams rolüyle geri dönüyor ve bu kez daha fazla macera, daha fazla gizem vaat ediyor. Catherine Zeta-Jones (Morticia), Luis Guzmán (Gomez) ve Isaac Ordonez (Pugsley) gibi isimler de kadroya katılarak, Addams ailesinin tuhaf dünyasını genişletiyor.


Percy Hynes White’ın (Xavier Thorpe) yokluğu dikkat çekerken, yeni sezonun kadrosuna Billie Piper, Evie Templeton, Owen Painter ve Noah Taylor gibi parlak yıldızlar katılıyor. Ayrıca, Steve Buscemi ve Thandiwe Newton’un da yeni bölümlerde yer alacağı doğrulandı.

Ne Bekleyebiliriz?

Yeni sezon, Wednesday’in Nevermore Akademisi’ndeki maceralarını sürdürüyor. Gizemli olaylar, esrarengiz karakterler ve tabii ki Addams ailesinin eşsiz mizah anlayışı, ikinci sezonda da bizleri bekliyor. Yaratıcılar Al Gough ve Miles Millar, “Tüm Addams ailesinin Nevermore Akademisi’ne kaydolacağı bu sezonda, ikonik ve yeni yüzlerle dolu bir rüya kadrosu sunuyoruz” diyor.

“Wednesday” 2. Sezon, Netflix’in en çok merak edilen şovlarından biri olmaya devam ediyor ve dört Emmy ödülü kazanarak başarısını kanıtlıyor. Yeni sezonun prodüksiyonu İrlanda’da başladı ve hayranlar, Addams ailesinin maceralarının devam etmesi için sabırsızlanıyor.

9 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page