top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Netflix ve Amazon Prime Video Ocak 2021 Dizileri

Güncelleme tarihi: 11 Nis 2021

Netflix ve Amazon Prime Video'nun Ocak 2021'de çıkaracakları orijinal dizilerini sizler için derledik.

Netflix


Cobra Cai: 3. Sezon 8 Ocak

"Karate Kid" filmlerinin devamı niteliğindeki bu dizide, hayatlarını değiştiren turnuvadan onlarca yıl sonra Johnny ile Daniel arasındaki rekabet yeniden kızışıyor. IMDB puanı ile bizleri şaşırtan sevilen dizi 3. sezonu ile ekranlara geri dönüyor.


Lupin - 8 Ocak

Lupin, gizem komedi tarzında bir dizidir. İki bölümden oluşacak olan Lupin toplamda 10 bölümden oluşmaktadır. İlk 5 bölümü 8 Ocak tarihinde seyirci ile buluşacak dizimizde Arsen Lüpen'in maceralarından ilham alan kibar hırsız Assane Diop, varlıklı bir aile yüzünden haksızlığa uğrayan babasının intikamını almak için kolları sıvar.


Disenchantment: 3. Sezon -15 Ocak

Prenseslik görevleri onu çağırsa da o, içki âlemi yapmayı tercih ediyor. Özgür ruhlu Bean, iblis ve elf dostlarıyla ortalığı birbirine katarken kralı çileden çıkarıyor. Meraklılarının gayet iyi bildiği dizimiz için bu tanım yeterli diye düşünüyoruz. 15 Ocak'ta platformda yerini alacak olması şimdiden heyecanlandırıyor.



Winx Efsanesi: Kader - 22 Ocak

Hepimizin bildiği Winx animasyon formatından çıkarak bizim önümüze geliyor. Hikayenin en başına odaklanan Winx efsanesi: Kader, güçlerini kontrol etmeye çalışma evresiyle karşımızda olacak.


Snowpiercer: 2. Sezon - 26 Ocak

Bir yerlerden duymuş olabileceğinizi düşündüğümüz Snowpiercer'ın aynı adlı filminden sonra dizisini çeken Netflix başarılı bir iş ortaya koymuş olmalı ki, tepkilerden de bunu anlıyoruz, 2. sezonu çekmiş. Dünya buzlarla kaplanınca hayatta kalan son insanlar dünyanın çevresini dolaşan dev bir trende yaşamaya başlar. Trendeki sosyal ce sınıfsal ayrımlardan oluşan hassas denge ise korunması çok zor bir durumdadır. Snowpiercer 26 Ocak'ta Netflix'te.


50m2 - 27 Ocak

Senarist Burak Aksak imzalı, yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in yaptığı 27 Ocak 2021 tarihinde yayınlanması planlanan 50m2 gerilim/komedi diyebileceğimiz bir Netflix Türk Orijinal yapımı. Kendi ailesini bilmeyen ve bütün hayatı boyunca patronunun pis işlerini yaparak bir gölge gibi yaşayan tetikçi, bu hayattan uzaklaşmak ister. Yeni vefat etmiş bir terzinin oğlu zannedilince istediği fırsatı bulmuş olur ve bu kimliğe bürünmeye karar verir.



Amazon Prime Video


American Gods – 11 Ocak

Mitolojide yer alan eski tanrılarla günümüz tanrıları (sosyal medya vs.) arasında geçen mücadeleye odaklanan dizi 3. sezonuyla Ocak ayında seyirci karşısına çıkıyor. İl sezonuna nazaran çok geride kalan bir 2. sezon izlemiştik. Umarız 3. sezon hepimizi memnun eder.


James May: Oh Cook – 15 Ocak

James May, ikinci yapımı ile Amazon Prime Video’ya dönüş yapıyor. Bir ev ekonomistinin mutfağında izleyicileri Uzakdoğu, Akdeniz ve yerel barların etkileyici dünyasına götürerek izleyicileri evlerindeki malzemelerle yapabilecekleri tariflerle buluşturuyor.


Star Trek: Lower Decks – 22 Ocak

Bir bilim kurgu animasyon dizisi nasıl ilgimizi çekebilir? Rick and Morty’nin yapımcısı ve Solar Opposites yazarı Mike McMahan bir araya gelmiş dedilerse direk ilgimizi çeker. Yıldız Filo’sunun en önemsiz gemisinde görev yapan mürettebatın hikayesini anlatan dizi şimdiden izlemek için sabırsızlandığımız yapımlar arasında yer alıyor.


53 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page