top of page

Will Smith’in Dönüşü: Bad Boys 4: Ride or Die ile Yeniden Sahneye Çıkış! Bad Boys 4 ne zaman yayınlanacak?

Oscar ödül töreninde yaşanan unutulmaz tokat olayından sonra Will Smith’in kariyeri birçok tartışmanın odağı oldu. Ancak Smith, bu olayın ardından “Bad Boys 4: Ride or Die” ile büyük bir geri dönüş yapmayı başardı.

Bad Boys 4 ne zaman yayınlanacak?

Film Hakkında

Bad Boys: Ride or Die, Adil El Arbi ve Bilall Fallah yönetmenliğinde, Chris Bremner’ın senaryosuyla hazırlanan ve Jerry Bruckheimer, Will Smith, Chad Oman, Doug Belgrad tarafından üretilen bir aksiyon komedi filmidir. Film, 2024 yılının yazında, özellikle 7 Haziran 2024’te vizyona girecek.


Konusu ve Beklentiler

Miami’nin en iyi polisleri bu kez kaçak durumundadır ve bu, serinin önceki filmlerinden farklı bir dinamik getiriyor. Will Smith ve Martin Lawrence’ın ikonik karakterleri Mike Lowrey ve Marcus Burnett, yine macera dolu bir hikayede bizleri bekliyor. Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Paola Núñez gibi isimlerin yanı sıra yeni katılan oyuncular arasında Eric Dane, Ioan Gruffudd, Melanie Liburd ve Tiffany Haddish de bulunuyor.


Will Smith’in kariyeri için bir dönüm noktası olan bu film, onun sanatını ve seyirciyle olan bağını yeniden pekiştirecek gibi görünüyor. “Bad Boys: Ride or Die”, Smith’in oyunculuk yeteneğini ve eğlenceli aksiyon sahneleriyle dolu bir filmi nasıl taşıyabileceğini gösteren bir fırsat sunuyor.

52 görüntüleme0 yorum

Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page