top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Willy Wonka Filminden Türkçe dublajlı yeni Fragman: Timothée Chalamet genç Willy Wonka oluyor!

Roald Dahl'ın sevilen çocuk kitabı "Charlie'nin Çikolata Fabrikası"nın öncülü niteliğindeki Wonka filminden Türkçe dublajlı ikinci fragman yayınlandı. Başrolünde Timothée Chalamet'nin yer aldığı film, genç Willy Wonka'nın çikolatacı olma yolculuğunu anlatıyor.

Wonka Türkçe Dublajlı fragman

Wonka Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Wonka filmi, 15 Aralık 2023 tarihinde vizyona girecek. Film, Aile, Fantastik ve Komedi türlerinde olacak. Yönetmenliğini Paul King'in üstlendiği filmin senaryosunu da King ve Simon Farnaby birlikte kaleme aldı. Filmin yapımcısı ise Harry Potter serisinden tanıdığımız David Heyman.


Wonka Filminin Konusu Nedir?

Wonka filmi, meşhur Çikolata Fabrikası'nın kuruluş günlerine götürüyor bizi. Ünlü tariflerin nasıl geliştirildiğini ve genç Willy Wonka'nın Umpa Lumpalar ile tanışma macerasını takip ediyoruz. Karakter dünyanın "en iyi çikolatacısı" hâline geldikçe, kasaba halkının bazı üyelerinin onu kıskandığı ve çikolata satmasını engellemeye çalıştığı da dikkat çekiyor.


Wonka Filminin Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

Wonka filminde Timothée Chalamet, ikonik karakter Willy Wonka'ya hayat veriyor. Chalamet, daha önce Dune, Call Me By Your Name ve Beautiful Boy gibi filmlerde rol almıştı. Filmin diğer oyuncuları arasında ise Olivia Colman, Rowan Atkinson, Hugh Grant, Keegan-Michael Key, Sally Hawkins, Matt Lucas ve Paterson Joseph gibi isimler var.


Wonka Filminin Fragmanını Nasıl İzleyebilirim?

Wonka filminin ikinci fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

Wonka (2023) 2. Fragman

Fragmanda Willy ve Umpa Lumpalar'ın ilk karşılaşmalarına bir bakış atarken, Willy'nin çalışkanlığını ve sihirli yeteneklerini de gözler önüne seriyoruz. Fragman ayrıca Olivia Colman ve Rowan Atkinson'ın karakterlerine dair de görüntülere ev sahipliği yapıyor.

59 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page