top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

X-Men '97 (2024) dizisinin merakla beklenen 6. bölümü ne zaman yayınlanacak?

X-Men '97 (2024) dizisinin merakla beklenen 6. bölümü, 17 Nisan 2024 Çarşamba günü yayınlanacak.

 X-Men '97 6. bölümü ne zaman yayınlanacak?

X-Men '97 (2024) 6. Bölüm Ön İzleme

X-Men '97, 1992'de yayınlanan popüler "X-Men: The Animated Series" dizisinin devamı niteliğinde. Yeni seride, modern animasyon tarzıyla güncellenmiş olsa da, orijinal serinin hissiyatını, görünümünü ve temasını koruma çabası göze çarpıyor. Seride, Cyclops, Wolverine ve Rogue gibi tanıdık karakterlerin yanı sıra Sunspot gibi yeni karakterler de yer alıyor. Hatta bazı seslendirme sanatçıları, önceki seridekiyle aynı.


Dizi, 5. sezonun sonunda ölümün eşiğinde olan Profesör Xavier ile bitmişti. X-Men '97, Cyclops ve takıma katılacak olan Magneto arasındaki anlaşmazlıkları ele alacak gibi görünüyor. Ayrıca, Jean Grey'in hamile olduğunu gösteren fragman, çizgi romanlardan popüler hikayelere kapı aralayabilir. Dizinin, mutantlara karşı isyan gibi daha ağır siyasi temaları da işleyeceği düşünülüyor.


Eğer bir X-Men veya çizgi roman hayranıysanız, 2024'ün en sevdiğiniz şovlarından biri olma potansiyeline sahip. 6. bölümün ne zaman çıkacağını merak ediyorsanız, işte bilmeniz gereken her şey.


Yayın Tarihi ve Saati: X-Men '97 6. bölümü ne zaman yayınlanacak?

- 17 Nisan 2024 Çarşamba

- 12:00 AM PT / 3:00 AM ET / 8:00 AM GMT


Nereden İzleyebilirim?

- Disney+ üzerinden izlenmesi beklenen fakat hala Disney+ Türkiye'de bulunmayan diziyi izleyebileceğiniz resmi bir platform yok.


Sezonun Kaç Bölümü Var?

- 1. sezon toplam 10 bölüm olacak ve 15 Mayıs'ta sona erecek.


5. Bölümde Neler Oldu?

Magneto, Rogue ve Gambit, Genosha'nın BM'ye kabul edilmesini kutlamak için oraya giderler. Ancak, aşk kavgaları orada daha da alevlenir. Ne yazık ki, daha büyük bir tehdidin yaklaştığının farkında değillerdir. Genosha'da düzenlenen bir galada Rogue, Gambit ile kalmak istediğini Magneto'ya söylerken, Madelyne Pryor ani bir vizyon yaşar. Umutsuz bir durumda olan oğlu Nathan, yani Cable ile karşılaşır. Ancak, Nathan ona bir şey söyleyebilmeden kaybolur. Aniden, mekanı patlatan güçlü bir patlama olur. Devasa ve canavar bir sentinel ulusa gelir ve yıkıma yol açar. Magneto herkesi korumaya çalışırken, Morlock'ları kurtarmaya çalışırken başka bir kurban olur.

48 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page