top of page

X-men 97 4. bölüm ne zaman yayınlanacak?

X-Men '97 dizisinin dördüncü bölümü, 3 Nisan 2024 Çarşamba günü yayınlanacak. Bölüm, Pasifik Saati ile gece yarısı 12'de, Doğu Saati ile sabahın 3'ünde ve Greenwich Saati ile sabah 8'de izlenebilecek.

X-men 97 4. bölüm

Dizi, orijinal X-Men: The Animated Series'in devamı niteliğinde ve eski serinin ruhunu koruyarak modern bir animasyon stili ile hayranlarına sunuluyor. Dizi, Cyclops, Wolverine, Rogue gibi tanıdık karakterlerin yanı sıra Sunspot gibi yeni karakterleri de içerecek ve bazı seslendirme sanatçıları orijinal seriden geri dönecek.


X-Men '97, Profesör Xavier'in ölümün eşiğinde olduğu beşinci sezonun sonrasını ele alacak ve Cyclops ile Magneto arasındaki anlaşmazlıkları, Magneto'nun takıma katılmasıyla birlikte işleyecek. Ayrıca, Jean Grey'in hamile olduğu ve mutantlara karşı isyanın gösterildiği fragmandan anlaşıldığı üzere, dizi muhtemelen orijinalinden daha politik bir yön sergileyecek.


X-Men '97'nin ilk sezonu toplam 10 bölümden oluşacak ve 15 Mayıs'ta sona ermesi planlanıyor. İkinci sezonunun da duyurulduğu dizi, X-Men hayranları ve çizgi roman severler için 2024 yılının en beğenilen şovlarından biri olmaya aday. Eğer diziye yetişmek isterseniz, önceki seriyi ve X-Men filmlerinin bir kısmını Disney+ üzerinden izleyebilirsiniz.

67 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page