top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Yeni Açlık Oyunları romanı geliyor: “Sunrise on the Reaping”

Açlık Oyunları serisinin hayranları için heyecan verici haberler var! Serinin yazarı Suzanne Collins, yeni kitabı "Sunrise on the Reaping"i duyurdu. Bu yeni roman, 2025 yılında raflardaki yerini alacak ve hayranlarını bir kez daha Panem’in karanlık ve tehlikeli dünyasına götürecek.

Sunrise on the Reaping

Kitap Hakkında

“Sunrise on the Reaping”, Açlık Oyunları serisinin dördüncü kitabı olacak ve serinin hayranları tarafından merakla bekleniyor. Collins, bu yeni kitabında Panem’in geçmişine ve geleceğine dair daha derinlemesine bir bakış sunacak. Kitap, serinin önceki kitaplarında olduğu gibi, güçlü karakterler ve sürükleyici bir hikaye ile dolu olacak.


Filmi de Çekilecek

Kitabın duyurulmasının yanı sıra, "Sunrise on the Reaping"in film uyarlamasının da yapılacağı açıklandı. Lionsgate, serinin önceki filmlerinde olduğu gibi, bu yeni kitabın da sinemaya uyarlanacağını ve izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunacağını belirtti. Filmin çekimlerine 2025 yılında başlanması planlanıyor ve 2026 yılında vizyona girmesi bekleniyor.


Açlık Oyunları serisinin hayranları için bu haberler büyük bir heyecan kaynağı. Suzanne Collins’in yeni kitabı “Sunrise on the Reaping” ve onun film uyarlaması, Panem’in dünyasına geri dönmek için sabırsızlanan hayranlar için harika bir fırsat olacak. 2025 yılına kadar sabırla beklemek zorunda olsak da, bu bekleyişin sonunda bizi harika bir hikaye ve unutulmaz bir sinema deneyimi bekliyor olacak

0 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page