top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Yeni bir John Wick filmi duyuruldu: Donnie Yen başrolde!

Güncelleme tarihi: 19 May

Aksiyon sinemasının kalbinde yer alan “John Wick” serisi, yeni bir spin-off filmiyle geri dönüyor ve bu kez başrolde dövüş sanatlarının usta ismi Donnie Yen var. "John Wick 4"te tanıtılan kör suikastçı Caine karakteri, bu yeni filmde merkez sahneyi alacak.

Donnie Yen John Wick

Caine’in Hikayesi Devam Ediyor

Donnie Yen’in canlandırdığı Caine, "John Wick 4"te izleyicilerin ilgisini çekmiş ve karakterin derinliklerine dair bir merak uyandırmıştı. Şimdi ise, bu gizemli karakterin hikayesi, onun Yüksek Masa’ya olan bağlılığından kurtulup özgürlüğüne kavuştuğu noktadan devam edecek.


Yaratıcı Ekip ve Yeni Gelişmeler

Chad Stahelski, dört ana “John Wick” filmini yönetmiş ve serinin ilk spin-off’u olan "Ballerina"nın yeniden çekimlerinde de yer almıştı. Şimdi ise, bu yeni projede yaratıcı kısmında yer alacak ve John Wick evreninin geleceğini şekillendirecek1. Senaryoyu, “The Umbrella Academy” ve “The Son” dizilerinde de görev alan Tony ödüllü oyun yazarı Robert Askins kaleme alacak.


Beklentiler ve Merak

Donnie Yen, “Mulan”, “Ip Man”, “XXX: Return of Xander Cage” ve “Rogue One” gibi yapımlarla aksiyon dünyasının en tanınmış isimlerinden biri olarak biliniyor. Yen’in Caine rolünü tekrar canlandıracak olması, John Wick serisine yepyeni bir soluk getirecek.

Lionsgate Film Grubu Başkanı Adam Fogelson, Donnie Yen’in serüvene dahil olmasından duyduğu heyecanı dile getirdi ve bu spin-off’un, serinin özgün ve duygusal karakter dokusuna yeni bir katkı sağlayacağını belirtti.


Ne Zaman Vizyona Girecek?

Henüz resmi bir vizyon tarihi açıklanmamış olsa da, çekimlerin önümüzdeki yıl başlaması bekleniyor. Keanu Reeves’in bu filmde de konuk oyuncu olarak yer alıp almayacağı ise merak konusu.


“John Wick” evreninin genişlemesi, aksiyon severler için büyük bir heyecan kaynağı. Donnie Yen’in başrolde olduğu bu yeni spin-off filmi, serinin hayranlarına Caine’in dünyasına daha derin bir bakış sunacak. Daha fazla bilgi ve güncelleme için bizi takip etmeye devam edin!

20 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page