top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Yeni Fantastik Dörtlü Filmi Hakkında Bildiğimiz Her Şey

Yeni Fantastik Dörtlü Filmi Hakkında Bildiğimiz Her Şey Marvel Sinematik Evreni (MCU), 2008'de Iron Man'in vizyona girmesiyle başladı ve o zamandan beri onlarca film, dizi ve kısa film yayınladı. MCU, dünyanın en popüler medya franchise'larından biri haline geldi ve her yıl milyonlarca insan tarafından izleniyor.

Fantastik Dörtlü

MCU, 2023 yılında yeni bir filmle genişlemeye hazırlanıyor: Fantastic Four. Fantastik Dörtlü, Marvel Comics'in aynı adlı çizgi roman serisine dayanıyor ve Reed Richards, Susan Storm, Ben Grimm ve Johnny Storm'dan oluşan bir süper kahraman ekibini takip ediyor.

Fantastik Dörtlü, 8 Kasım 2024'te vizyona girmesi beklenirken 14 Şubat 2025'e ertelendiği duyuruldu. Filmin yönetmenliğini Jon Watts üstleniyor ilk filmin oyuncu kadrosunda John Krasinski, Emily Blunt, Jamie Bell ve Seth Rogen yer alıyordu. Yeni filmin konusu henüz açıklanmadı, ancak filmin MCU'nun 6. fazının bir parçası olacağı ve diğer MCU filmleriyle bağlantılı olacağı söyleniyor.

Fantastik Dörtlü, MCU'nun uzun zamandır beklenen bir filmi ve hayranlar, filmin nasıl olacağı konusunda heyecanlı. Film, MCU'yu yeni bir yöne götürebilir ve yeni bir nesil süper kahramanın ortaya çıkmasına yardımcı olabilir.

Oyuncular (Kesinleşmedi)

  • -- - Reed Richards / Mister Fantastic

  • Vanessa Kirby - Susan Storm / Invisible Woman

  • -- - Ben Grimm / The Thing

  • Joseph Quinn - Johnny Storm / Human Torch

Yayın Tarihi

  • 14 Şubat 2025

Konu

  • Filmin konusu henüz açıklanmadı, ancak filmin MCU'nun 6. fazının bir parçası olacağı ve diğer MCU filmleriyle bağlantılı olacağı söyleniyor.

Fantastik Dörtlü: Beklentiler Fantastik Dörtlü, Marvel Comics'in aynı adlı çizgi roman serisine dayanıyor. Seri, Reed Richards, Susan Storm, Ben Grimm ve Johnny Storm'dan oluşan bir süper kahraman ekibini takip ediyor. Ekip, bir radyasyon kazasında süper güçlere sahip olur ve dünyayı tehdit eden kötülüklerle savaşmaya başlar.

Fantastik Dörtlü

Fantastik Dörtlü, MCU'nun 6. fazının bir parçası olacak. Filmin diğer MCU filmleriyle bağlantılı olması bekleniyor. Bu, Fantastik Dörtlü'nün MCU'yu yeni bir yöne götürmesine ve yeni bir nesil süper kahramanın ortaya çıkmasına yardımcı olabilir.

Fantastik Dörtlü, hayranların uzun zamandır beklediği bir film. Filmin yönetmeni Jon Watts, Örümcek Adam: Eve Dönüş ve Örümcek Adam: Evden Uzakta filmlerinin de yönetmeniydi. Watts, bu filmlerle Örümcek Adam karakterini başarılı bir şekilde MCU'ya dahil etmişti. Fakat yönetmen görevden ayrıldığını açıkladı. Yeni yönetmenin kim olduğu hala belirsizliğini koruyor.

Fantastik Dörtlü, MCU'nun uzun zamandır beklenen bir filmi ve hayranlar, filmin nasıl olacağı konusunda heyecanlı. Film, MCU'yu yeni bir yöne götürebilir ve yeni bir nesil süper kahramanın ortaya çıkmasına yardımcı olabilir.

23 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page