top of page

Yeni "Yüzüklerin Efendisi" filmleri geliyor!

Yeni "Yüzüklerin Efendisi" filmleri geliyor!

J.R.R. Tolkien'in epik fantastik serisi "Yüzüklerin Efendisi", Peter Jackson'un yönetmenliğinde sinemaya uyarlanarak dünya genelinde milyonlarca hayran kazanmıştı. Şimdi ise heyecan verici bir haberle karşı karşıyayız: Yeni "Yüzüklerin Efendisi" filmleri geliyor!


Amazon Studios, serinin birkaç bin yıl öncesinde geçen hikayeleri anlatan yeni bir televizyon dizisi üzerinde çalışıyor. Ancak bu yetmiyor gibi görünüyor, çünkü Warner Bros. stüdyoları da aynı evrende geçen iki yeni "Yüzüklerin Efendisi" filminin yapımına onay verdi.


Filmlerin konusu hakkında henüz çok fazla bilgi verilmedi, ancak yapımcıların serinin hayranlarını tatmin etmek için ellerinden geleni yapacaklarına kesin gözüyle bakılıyor. Hatta filmlerin orijinal üçlemenin hikayelerine daha da yakın olacağı ve aynı zamanda geniş bir hayran kitlesini hedefleyeceği söyleniyor.

Yeni filmlerin ne zaman vizyona gireceği ise henüz bilinmiyor, ancak hayranlarının sabırsızlıkla bekleyeceği kesin. Bu arada, Amazon'un "Yüzüklerin Efendisi" dizisi 2022'de yayınlandı.

19 görüntüleme0 yorum

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page