top of page

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri 3. sezon çalışmaları başladı

Amazon'un büyük bütçeli Yüzüklerin Efendisi dizisi The Rings of Power, izleyicileri Orta Dünya'nın ikinci çağına götürüyor. Dizinin ilk sezonu, 2022 yılında ekrana geldi ve pek çok eleştirmen ve hayran tarafından beğenildi. Dizinin 2. sezonu ise bu yılın ikinci yarısında yayınlanacak.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri 3. sezon

Ancak Amazon, dizinin geleceği için daha şimdiden planlar yapıyor. Dizinin yaratıcıları olan Patrick McKay ve JD Payne, Amazon MGM ile yeni bir anlaşma imzaladı. İkili, bu anlaşma kapsamında hem Amazon Prime Video için yeni projeler hazırlayacak, hem de The Rings of Power'ın başında kalmaya devam edecek.


Nitekim McKay ve Payne öncülüğünde 3. sezon hazırlıklarına başlanmış durumda. Dizinin 3. sezonu için henüz bir senarist ekibi kurulmadı ama McKay ve Payne şimdiden 3. sezonun hikâyesinin ana hatlarını çizmeye başladı.


The Rings of Power, J.R.R. Tolkien'in Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit kitaplarından çok önce geçen bir dönemi anlatıyor. Dizide, Orta Dünya'nın en büyük krallıkları, elfler, cüceler, insanlar ve hobbitler arasındaki ilişkiler, Güç Yüzükleri'nin yaratılışı ve Sauron'un yükselişi gibi olaylar işleniyor.


Dizinin oyuncu kadrosunda Robert Aramayo, Cynthia Addai-Robinson, Morfydd Clark, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Owain Arthur, Ismael Cruz Cordova, Ema Horvath, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Daniel Weyman, Lenny Henry, Peter Mullan, Lloyd Owen, Augustus Prew, Benjamin Walker, Simon Merrells, Geoff Morrell, Peter Tait, Leon Wadham, Sara Zwangobani, Fabian McCallum, Charles Edwards, Will Fletcher, Amelie Child-Villiers, Beau Cassidy, Ian Blackburn, Kip Chapman, Anthony Crum, Maxine Cunliffe, Trystan Gravelle, Thusitha Jayasundera, Alex Tarrant, Leon Wadham, Sara Zwangobani ve Christopher Winchester gibi isimler yer alıyor.


The Rings of Power'ın 2. sezonu, 2024 yılının sonbaharında Amazon Prime Video'da izleyici ile buluşacak. 3. sezonun ise 2025 yılında yayınlanması bekleniyor.

93 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page