top of page

Zack Snyder's Justice League Fragmanı Yayınlandı

18 Mart'ta HBO Max’te yayınlanacak Zack Snyder's Justice League'in merakla beklenen fragmanı bugün yayınlandı. Bildiğiniz üzere Justice League filmi hayranlar tarafından sürekli taşa tutulmuştu. Bunun üzerine aralarında Gal Gadot, Jason Momoa gibi oyuncularında yer aldığı bir kampanya başlatıldı.



Yenilmezler filmlerinde de yönetmenlik yapmış olan Joss Whedon, Zack Snyder'ın kızının vefat etmesi sonucu ayrıldığı ilk filmin yönetmenlik koltuğuna oturmuş ve çok yüksek bütçelere çıkan bir yapım ortaya çıkarmıştı. Buna rağmen Joss Whedon'ın genel olarak DC filmlerinde hakim olan o ciddiyet ve sertlik duygusunu yok ettiği ileri sürülmüş ve çoğu kişi memnun olmamıştı. Yeni filmde siyah kostümlü bir Superman görmek bile şimdiden bekleyenleri memnun eden bir detay.



Yeni filmde 2017 yapımı filmin yeni bir versiyonu bizlerle beraber olacak. Az sayıda yeni sahne çekilen filmde asıl olay eski çekimlerin kurgulanmasında. Zack Snyder ilk filmde kesilen sahneler dahil bütün kurguyu baştan ele alıyor. Zaten Zack Snyder ismi bile bizlerin yeni film için heyecanlanmasına neden oldu. Zack Snyder's Justice League ilk başta mini dizi olacak diye bilinirken sonradan dört saatlik bir film olacağı açıklandı.


15 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page