top of page

Zihin Gezgini Filminden Türkçe Altyazılı İlk Fragman Geldi

Oyuncu, yönetmen ve yapımcısıyla oldukça kaliteli bir ekibe sahip olan Warner Bros. yapımı yeni film Zihin Gezgini'nden ilk türkçe altyazılı fragman yayınlandı.


Yönetmen koltuğunda HBO'nun başarılı dizisi Westworld'ün yaratıcılarından Lisa Joy'un bulunduğu filmin yapımcısı ise Westworld'ün diğer yapımcısı Jonathan Nolan. Orijinal ismi Reminiscence olan bilim kurgu filmi Zihin Gezgini başrolünde özellikle Wolverine rolü ile tanıdığımız Hugh Jackman yer alıyor.


Hugh Jackman, Rebecca Ferguson, Thandiwe Newton, Natalie Martinez, Angela Sarafyan ve Daniel Wu gibi isimlerle güçlü bir kadroya sahip olan Zihin Gezgini ülkemizde pandemi etkisinin de azalması beklenen yaz aylarında çıkması bekleniyor.

Nick Bannister müşterilerinin kayıp hatıraları arasında gezinen özel bir zihin dedektifidir. Bu şekilde normal bir işleyişte devam eden hayatında Nick'in yeni bir müşterisiyle tanışması her şeyi değiştirmeye başlar. Başlarda basit gözüken bir görev gibi olsa bile bu müşterisi Mae ortadan kaybolduğunda gerçeği bulmak için büyük bir komplonun ortasına düşer. Yaşadığı ikilemin sonucunu getirmesi ve sevdiği insan için ne kadar ileri gidebileceğine karar vermesi gerekmektedir.



13 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

留言

評等為 0(最高為 5 顆星)。
暫無評等

新增評等
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page