top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Şubat ayında bu hafta yayınlanacak diziler

Merhaba sevgili okurlarımız, bu hafta sizlere yeni başlayacak veya devam edecek olan dört dizi hakkında bilgi vermek istiyorum. Bu diziler, farklı türlerde ve farklı platformlarda izleyiciyle buluşacak. Bakalım hangileri sizin ilginizi çekecek?


İlk olarak, TRT 1'in yeni dizisi Bir Sevdadır'dan bahsedelim. Bu dizi, ünlü futbolcu Yasin ile hayatın planlarını altüst eden Yeşil'in dramatik aşk hikayesini anlatıyor. Senaristleri Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem olan dizinin başrollerinde Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler yer alıyor. Dizi, 31 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00'de ilk bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin fragmanını izleyebilirsiniz.

Bir Sevdadır dizisi

İkinci olarak, BluTV'nin fenomen dizisi Sokağın Çocukları'nın final sezonundan söz edelim. Bu dizi, sokağın kurallarıyla büyüyen Murat'ın sert ve tehlikeli bir dünyada adalet arayışını konu alıyor. Yönetmenliğini Kadri Beran Taşkın'ın yaptığı dizinin başrollerinde Burak Şahin, Burak Akyüz, Kerem Ali Yengüner ve Murat Emre Üstün oynuyor. Dizi, 1 Şubat Perşembe günü saat 20.00'de yedinci sezonunun ilk bölümüyle bluTV'de yayınlanacak. Dizinin fragmanını izleyebilirsiniz.

Sokağın Çocukları

Üçüncü olarak, Prime Video'nun yeni dizisi Mr. & Mrs. Smith'i tanıtalım. Bu dizi, 2005 yapımı aynı adlı sinema filminin televizyon uyarlaması. İki ayrı tetikçi olarak evlilik rolünü sürdüren John ve Jane Smith'in birbirlerine karşı duygularının artmasıyla birlikte karmaşıklaşan ilişkilerini takip ediyor. Yaratıcıları Francesca Sloane ve Donald Glover olan dizinin başrollerinde Donald Glover ve Maya Erskine var. Dizi, 2 Şubat Cuma günü saat 20.00'de ilk sezonunun tüm bölümleriyle Prime Video'da izlenebilecek. Dizinin fragmanını izleyebilirsiniz.

Mr. & Mrs. Smith

Son olarak, Netflix'in yeni dizisi Let's Talk About CHU'yu anlatalım. Bu dizi, cinsel yaşamını vloglarla paylaşan Chu Ai'nin gerçek hayatta karşılaştığı zorlukları ve aşkı anlatıyor. Yönetmenliğini Remii Huang'ın yaptığı dizinin başrollerinde Chan Tzu-hsuan, Kai Ko, JC Lin ve Wu Chien-ho var. Dizi, 2 Şubat Cuma günü saat 20.00'de ilk sezonunun tüm bölümleriyle Netflix'te izlenebilecek. Dizinin fragmanını izleyebilirsiniz.

Let's Talk About CHU

İşte bu hafta sizlere önerebileceğim dört dizi bunlardı. Umarım siz de bu dizileri izlerken keyif alırsınız. Yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, hoşçakalın!

12 görüntüleme0 yorum

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page